Seinäjoen speedwayrata

02.01.2222 01:01

1. Jos tulet 19-tietä etelästä, käänny oikealle Hotel Sorsanpesän risteyksessä, ja aja Törnäväntietä noin 1,4 km, vasemmalla on viitta Speedwayrata, jossa käänyt Palokärjentaipaleelle. Aja perille asti, käänny vasemmalle Ruukintielle, aja n. 600 metriä Satamontielle, jota ajat n. 500 metriä, käänny vasemmalle soratielle, jota ajat kunnes tulet kivimurskeen kuormausalueelle. Hakeudu varovasti alueen läpi suuntana vasen, ja kohta olet perillä. 

2. Jos tulet 19-tietä pohjoisesta, aja Vaasantien risteykseen ja käänny vasemmalle Vapaudentielle, aja runsaat 4 km ja Hotel Sorsanpesän ohi. Noudata sitten ohjetta 1.

3. Jos tulet Alavuden suunnasta tietä 18, käänny vasemmalle, suunta Kapernaumi Kivistöntien liikenneympyrässä, aja n. 2 km toisen ympyrän läpi ja käänny vasemmalle seuraavissa liikennevaloissa. Ajat nyt Kototietä sen päähän asti jossa käännyt oikealle Vuoritielle, suunta Pajuluoma. Käänny ensimmäisestä vasemmalle, Savottatielle. Jatka tien päähän ja käänny vasemmalle Ruukintielle. Aja n. 500 n ja käänny vasemmalle. seuraa sitten ohjetta 1.

4. Jos tulet tietä 67 lännestä, käänny oikealle Vaasantien risteyksessä Vapaudentielle ja aja runsaat 4 km ja Hotel Sorsanpesän ohi. Noudata sitten ohjetta 1.