Miten pääsen mukaan?

Mukaan pääset tulemalla paikan päälle kun meillä on seuraava tapaaminen, katso Tapahtumakalenteri ja Missä rata sijaitsee?
Sinulla pitää mieluimmin olla oma ajopuku, kypärä, suojalasit, hanskat ja mahdolliset suojukset. Ajosaappaat ovat sen verran erikoiset, että ne sinun pitää lainata joltakin Jappi-Ukolta. Koska emme etukäteen tiedä ketkä meistä tulee paikalle, emme voi taata että pääset kokeilemaan speedwaypyörää, mutta siihen tietysti pyrimme. Mahdollisuus kyllä/ei on 80/20.
Oletamme, että henkilö joka haluaa kokeilla speedwaypyörällä ajamista, on jonkun verran jyvällä mistä on kysymys: moottoripyörä, jossa ei ole jarruja, ei vaihdelaatikkoa, ei takajousitusta, etujousitus 50 mm ilman iskunvaimennusta, maavara 50 mm, moottorin teho 36---44 kW (50---60 hv), ei tyhjäkäyntiä. Pyörän massa on 85 kg, joka mahdollistaa hirvittävän kiihtyvyyden. 
Annamme aloittelijoille mahdollisuuden kokeilla speedwaypyörää tyhjällä radalla, ja annamme parhaamme mukaan ohjeistusta. Muista, että olemme kaikki joskus olleet aloittelijoita, joten ei ole mitään syytä pelätä että "nolaan itseäni". Meillä on joukossamme jäseniä, jotka ovat aliottaneet speedwayharrastuksen 58-vuotiaana, ja nyt ajavat kuin tuulispäät. Jappi-Ukkojen keski-ikä on siinä 55---60 v. paikkeilla.  Ja hei, tämä on xxxxx:n hauskaa! 
Kun tulet radalle, ilmoitaudu HETI Harry  Lahdelle tai Päivi Lahti-Kuusistolle, niin päästään hyvään alkuun. 
Kun sinulla on kysyttävää, kirjoita osoitteeseen harryhotwheel@me.com